top of page
Caută

80/20 Regula lui Pareto - Cheie a successului!

80/20 Regula lui Pareto pentru atingerea peformantei.


Cum reuşeşti să atingi performanța la nivel profesional şi să ai o viață de familie împlinita? Cum reuşeşti să vezi obiectivele finale fără să îți fie tulburata vederea de multitudinea de activități zilnice minore care iți ocupă o mare parte din timp?


Foloseşte regula 80/20 Regula lui Pareto şi vei simți imediat îmbunătațiri în rutina săptămânală!


✅ Identifică pentru urmatoarea săptămână 20% din activitățile care te vor ajuta să obții 80% din rezultate. Planifică-le în caledar şi prioritizeza-le!

✅ Respectă calendarul şi munceste În fiecare zi pentru a-ți atinge obiectivele. Ajustează calendarul dacă apar provocări dar nu anula task-urile din categoria 80/20.

✅ Verifică rezultatele atinse vs rezultate dorite. Dacă nu ai atins obiectivele propuse întelege care au fost cauzele şi apoi învață din aceste experiențe pentru a planifica cu success următoarea săptămână.

✅ Aplică lecțiile învățate şi planifică următoarea săptămână ținând cont de faptul ca doar 20% din activitățile pe care le faci în fiecare săptămână te pot ajuta sa obții 80% din rezultate.




Tu cum faci să iți atingi obiectivele săptămânale? Care este metoda care te-a ajutat pe tine cel mai mult?


În programul pe care il voi lansa, Quality Based Leadership, iți prezint şi mai multe metode de atingere a performanței prin folosirea instrumentelor din calitate. Abia aştept sa împărtăşesc cu tine detalii despre program. Urmareşte blogul pentru noi informații.




45 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page